• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Høie Kuddar

    I över 150 år har Høie satt sin prägel på skandinaviska hem. Kombinationen av hög kvalitet, god design och en innovativ inställning har lett till att Høie är ett av de mest kända varumärken inom sin kategori. Fabriken i Brekstad, Norge producerar varje dag täcken och kuddar fyllda av allergivänliga fibrer eller kvalitetssäkrat europeiskt dun, allt för att ge sina kunder det de behöver för en god natts sömn.

  • Høie Kuddar
18 produkter

Höie kudde

Hög exklusivitet och mjuka material

Höie erbjuder riktigt exklusiva produkter som är mycket bekväma och företaget prioriterar en ständig produktutveckling för att utvecklas ännu mer. Med fluffiga dunkuddar från Höie blir nattsömnen extra god. Välj en Höie Downfeel kudde i hög modell om du vill få maximalt stöd för nacken när du sover. Med sin fyllning av fiberdun kommer denna Höie kudde att bevara sin form och spänst länge. Överdraget i 100% bomull är behandlat med Aloe Vera för att vara extra mjuk och skonsam mot huden.

Sleepo erbjuder varierat utbud och utvalda varor

På Sleepo kan du hitta en dunkudde på rea samt andra kvalitetsprodukter till ett bra pris. Beställer du från oss erbjuder vi fri frakt och vi har alltid snabba leveranser.