Sleepo Leopard Kruka Vit Blank 29cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-60%
Sleepo

Sleepo Leopard Kruka Vit Blank 29cm


599 kr

Rek pris: 1 499 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Introducera ett djurtema till ditt hem med fantastiska djurkrukor! Den här Panter krukan är handgjord och handmålad i Italien. Krukan är vackert dekorativ med en blank, vit yta. Pantern är skapad utav keramisk lergods som sedan har målats samt glacerats för hand av duktiga hantverkare med många års erfarenhet. Panter krukan blir riktigt fin med en växt i men fungerar även lika bra att ha ståendes som den är. 


Krukan kan även användas utomhus och tål frost. Dock bör innerkruka användas för om det finns vatten direkt i krukan så kan den vid minusgrader sprängas. 


Mått: 29 x 27 H20 cm

Innermått (B): 15.5 cm


Var god notera att då krukan är handgjord och handmålad kan variationer i färgen förekomma.

Varumärke Sleepo
Färg Vit
Material Porslin
Sleepo Collection

Sleepo Collection

Här har vi samlat våra handplockade Sleepo produkter, från tidlösa klassiker till modern design, med kvalitet och utformning i centrum. Vår målsättning är att erbjuda dig det allra bästa inom möbler och inredning och att hjälpa och inspirera dig till att skapa ditt eget drömhem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.