• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Duntäcken

16 produkter

Duntäcken för en skön sömn

Om du vill ha extremt sköna täcken som dessutom kommer att hålla sig fräscha en lång tid framöver, bör du investera i behagliga duntäcken till din säng.

Sleepo har många olika duntäcken att välja på. Täckena är fyllda av lätt, vitt gåsdun eller vitt anddun som gör din sömn behaglig och skön. En av fördelarna med ett duntäcke är att det gör att du är sval på sommaren och att du håller dig varm på vintern. Dun har en naturlig förmåga att andas till skillnad från syntetiska material. Täckena är också väldigt lätta tack vare dunet, vilket gör att det är väldigt behagligt att ha över sig på natten. Sleepos täcken innehåller dun av hög kvalité som gör att de kan hålla mer luft. Ju mer luft dunet kan hålla, desto mer fluffigt täcke som kan andas och ge dig värme och kyla.

Anledningen till att du bör välja duntäcken från Mille Notti är att de innehåller dun av hög kvalité. Det gör dem fluffiga och hållbara en lång tid framöver. Astma och allergiförbundet rekommenderar dessa täcken till de som behöver speciella sovtäcken och om man rengör dem enligt instruktionerna, är de skyddade mot kvalster. Sleepos täcken från Norsk Dun innehåller 90 procent dun och 10 procent fjäder vilket gör dem till högkvalitativa täcken och ger dig det bästa tänkbara. De använder sig av dun son har genomgått noggranna kontroller angående kvalitet och djurskydd. Dunet och fjädrarna kommer från först och främst från fåglar i köttproduktionen.

Sköna duntäcken som är allergivänliga

Hos Sleepo finns duntäcke som är som ett naturligt täcke eftersom de innehåller en blandning av dun och fjäder. De innehåller 90 procent högkvalitativt dun som kan hålla luft vilket gör att de håller dig varm på vintern och sval på sommaren. Duntäcken från Sleepo är rekommenderade av Astma- och allergiförbundet tack vare att täckena är skyddade mot damm och kvalster om de rengörs på rätt sätt.