icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Sleepo rabattkod

Sleepo rabattkoder

Välkommen! Här samlar vi alla våra aktuella rabattkoder och värdekoder för Sleepo. Istället för att du som kund ska få leta efter rabattkoder på olika rabattsajter har vi valt att samla alla aktuella kampanjkoder här. Tyvärr har vi inte alltid någon aktiv kampanj med koder men du kan alltid se aktuella kampanjerbjudande på denna sida: Aktuella kampanjer.

Sleepo har ett stort sortiment av sängar, möbler och heminredning från kända varumärken som Tempur, Mille Notti, Beach House, Gant Home och många fler. Vi har alltid fri frakt och snabba leveranser! 

Hur fungerar rabattkoder hos Sleepo?

Börja med att kopiera eller skriv ner den aktuella rabattkoden. Därefter letar du upp det du vill handla och går vidare till kassan. I kassan kan du fylla i kampanjkoden och då dras rabatten av automatiskt.

 

Aktuella rabattkoder maj 2017:


Rabattkoden

VÅR17

Ger dig 10 % rabatt på hela ditt köp.
Gäller ordinarie priser vid köp över 499 kr!

 

Rabattkoden

SOVGOTT20

Ger dig 20 % rabatt på allt från Kinnabädden
Gäller även redan rabatterade priser!