Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Sleepo Rabattkod

Här hittar du aktuella förmånliga rabattkoder och erbjudanden på design och inredning. Vi uppdaterar med nya rabattkoder regelbundet som kan användas när du handlar hos oss. Koderna under denna sida är endast giltiga under en begränsad tidsperiod.

Rabattkoder på sleepo.se

Varje rabattkod är giltig vid ett köptillfälle och kan inte kombineras med andra rabattkoder om inte detta tydligt har angetts i villkoren för den specifika rabattkoden. För att nyttja en kod kopierar du den och anger den i kassan, observera att koden måste registreras i samband med köpet och inte i efterhand.

Sleepo har ett stort sortiment av sängar, möbler och heminredning från kända varumärken som Tempur, Mille Notti, Beach House, Gant Home och många fler. Vi erbjuder alltid fri frakt och snabba leveranser! 


 

Giltiga erbjudanden och rabattkoder hos Sleepo just nu:

Upp till 40% rabatt på inredning!*

Piffa upp och förnya ditt hem med små detaljer som gör stora skillnader. Tavlor, vaser, ljuslyktor, speglar och dekorationer är exempel på inredning som skapar helheten i ditt hem. Just nu får du upp till 40% rabatt på all* inredning! Shoppa ny inredning idag för att ditt hem ska återspegla dig och din stil.

Gäller t.o.m. 24 januari

15% rabatt på Rowico Home*

 Just nu får du 15% rabatt på allt från Rowcio Home! Shoppa ny inredning idag för att ditt hem ska återspegla dig och din stil.

Gäller t.o.m. 12 februari

END OF YEAR SALE

Nu är Mid Season Sale igång fyllt med favoritprodukter! In och kika och unna dig något nytt till en grymt bra rabatt!

Gäller så långt lagret räcker!

 

Ta del av ännu fler kampanjer och REA här!


 

Ny kund?

10% rabatt på ditt första köp.

Välkommen. Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt första gången du handlar.*

* Rabatten gäller vid ditt första köp på Sleepo.se. Gäller på ordinarie priser när du handlar för över 499kr. Koden går inte att kombinera med andra erbjudanden, rabatter eller utförsäljningar.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;