• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Bordsben

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Stilrena bordsben

Förändra ett bord med vackra och stilrena bordsben. Genom denna enkla heminredningsdetalj får ditt bord ett nytt liv och kan enkelt matchas med övrig heminredning.

Vackra bordsben som förändrar

Att montera ben på ett bord vars skiva är fin är ett enkelt sätt att förändra och förbättra möbeln. På Sleepo hittar du dekorativa bordsben i klassisk design. Välj bland jordnära färger som till exempel skogsgrönt, mattsvart, klassiskt vitt, saffransgult eller teak. Våra skandinaviska möbelben har mjuka och avskalade linjer som låter ditt bord bli mittpunkten i ditt väldesignade hem. Bordsbenen, som är tillverkade i högkvalitativa träslag, är både hållbara och eleganta. Med alla olika former som finns kan du hitta ett som passar perfekt till just ditt bord. Svarvade med överraskande detaljer, klassiska med mässingsbeslag eller roliga små fötter för barnets rum.

Små detaljer gör stor skillnad

Med alla olika färger och träslag som finns att välja mellan kan du garanterat hitta de perfekta bordsbenen för ditt hem. Välj avsmalnat, långt och klassiskt för ett hem i en traditionell stil. Eller välj moderna och djärvt formgivna möbelben i till exempel knallgult för det moderna hemmet. Vad du än har för inredning så är eleganta möbelben en enkel detalj som gör stor skillnad i ett väldesignat hem. Gemensamt för alla bordsben på Sleepo är de avskalade linjerna och den funktionella formgivningen. Gör ditt bord personligt med bordsben. Du monterar dem snabbt och enkelt genom de medföljande bultarna och universalbeslagen.

Garanterad kvalitet och funktionalitet

Här på Sleepo hittar du bland annat stilrena bordsben från det svenska märket Prettypegs. Du får garanterat en genomtänkt och funktionell design genom att köpa möbelben från detta märke. När du tapetserar eller målar om i hemmet, då kan du lätt byta ut bordsbenen så att de matchar de nya färgerna. Varför inte köpa roliga bordsben för barnrummet i form av ett par skojiga fötter?