icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Markslöjd Vägglampa Hero Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Markslöjd

Markslöjd Vägglampa Hero Svart


695 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Hero är en vägglampa från Markslöjd. Hero har en klassisk design och passar därför in i flertalet miljöer. Lampan är tillverkad i pulverlackerad aluminium och har en plast skärm. Fast, jordad installation med fast 8W LED, 3000K.

Hero finns också i en vit variant. 

Ljuskälla medföljer!

Specifikationer

- Bredd x Djup x Höjd: 22 x 22 x7,5 cm 

- Material: Aluminium / Plast

- Effekt (W): 9W

- Volt: 230V

- Sockel: LED

- Lumen: 205

- Färgtemperatur: 3000K

- Sladdlängd: Fast, jordad installation

- Ljuskälla ingår 

Varumärke Markslöjd
Färg Svart

Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjds- artiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.