Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Belid Vägglampa

Belids vägglampor är klassiska och smälter in i de allra flesta hem. Skapa mysig och hemtrevlig belysning med hjälp av en vägglampa från Belid. Det flesta lamporna är dimbara vilket gör att du kan välja vilken stämning du vill ha i hemmet. Upptäck vårt sortiment ur kategorin Belid vägglampa här på Sleepo. 

Klassisk vägglampa från Belid 

Belid vägglampa är klassisk och smälter in i de allra flesta hem. Skapa mysig och hemtrevlig belysning med hjälp av en vägglampa från Belid. Det flesta lamporna är dimbara vilket gör att du kan välja vilken stämning du vill ha i hemmet. Upptäck vårt sortiment ur kategorin Belid vägglampa. 

Brett sortiment av vägglampor från Belid 

Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av vägglampor från Belid. Vi har vägglampor i svart metall, spotlights samt minimalistiska vägglampor som sprider mycket ljus utan att ta mycket plats. 

Vilken typ av vägglampa är du ute efter? 

Vi har vägglampor som är enkla att rikta ljuset dit man vill ha det, perfekt om du är ute efter en läslampa att ha bredvid sängen samt lampor som är dimbara där du själv väljer vilken ljusstyrka du vill ha i ditt hem, en perfekt lampa att ha i hallen till exempel. 

Prisvärda vägglampor från Belid

Vi säljer ett stort antal prisvärda vägglampor från Belid med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Undrar du över något?

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt vägglampa från Belid på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av rätt vägglampa, varmt välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;