Fri frakt på allt i hela sverige Öppet köp i 14 dagar

Vårens inredningstrend - True Nature

VÅRENS TREND

TRUE NATURE

Varma och naturliga kulörer blev populära redan under 2020. I år ser vi trenden utvecklas och blir tydligare än någonsin. Vi har aldrig spenderat så mycket tid i hemmet som det senaste året och därför är det extra viktigt att skapa en känsla av harmoni och värme i inredningen. Med olika trämaterial, fluffiga mattor och detaljer i organiska former med handgjord textur, tar vi med oss naturen in i hemmet!
"År 2021 tar vi med oss naturen in i hemmet"

JORdnära Toner

Trenden att inreda med jordnära kulörer och material, där allt går ton i ton, fortsätter starkt under hela 2021. I år är det naturen och dess material som står i fokus. Mattor med lång lugg har verkligen tagit fart inom inredningsvärlden och är inte påväg att sakta ner. Istället adderas andra mjuka material så som teddy och bouclé till både möbler och inredning. Vi älskar denna trend då den är väldigt mysig, ombonad och hållbar!

ATT ÄLSKA SITT HEM

2020 har visat oss vikten av att trivas hemma och av att må bra i våra privata utrymmen. Något som vi tar med oss med in i 2021 är att vi vill älska våra hem. Gör det genom att investera i hållbara samt betydelsefulla möbler och inredningsdetaljer som gör miljön personlig, hemtrevlig och harmonisk. What’s not to love?

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder alltid öppet köp i 14 dagar