Fri frakt på allt i hela sverige Öppet köp i 14 dagar
VÅRENS TREND

PASTEL PLAY

2021 ser vi allt fler inredningsdetaljer i ljusa pastellfärger ta plats i våra hem. En härlig lek med färger och former som flörtar med det bästa från 80-talet! En sprudlande och modern känsla av nostalgi där färg är i fokus. Ljusblått, ljusgultgult och rosa - krispiga pasteller sveper in med oväntade kombinationer och landar stilfullt på vårens trendigaste inredningsobjekt. Vårens lekfullaste trend - Pastel Play!
"Lekfull inredning i pasteller"

Stripe Vas 699 kr

VÅRIGA PASTELLER

I år inspireras vi av 80-talet och älskar våriga pasteller i hela hemmets inredning! En härligt mjuk, babyrosa pläd, en ljusblå prydnadskudde eller en solgul ljuslykta är något som gärna får pryda hemmet denna säsong. Var dessutom inte rädd för att gå loss med penseln och ge nytt liv till väggar och andra föremål som känns trötta och tråkiga.

Art Sänggavel 7 995 kr

"Ge något gammalt nytt liv med färg"

Inspiration från havet

80-talet exporterar även mer än bara pasteller. Snäckformade detaljer, vaser skålar och fat har vi sett en hel del under 2020 och trenden fortsätter starkt. I år ser vi mer oregelbundna former, inredning i vackra, havsblå toner och ännu fler detaljer med inspiration från havet där det största fokuset ligger på material, miljö och natur.

"Snäckformade detaljer"

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige.
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder alltid öppet köp i 14 dagar