icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Hübsch Fibre Sittpuff Svart Ø50 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Hübsch

Hübsch Fibre Sittpuff Svart Ø50


1 099 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Fibre är en sittpuff från Hübsch i ull. Puffen har ett något skiftande yta i svart. Fibre är gjord i 65% ull och 35% andra fibrer vilket ger puffen en härlig och lyxig yta. Fibre har även en ljusbrun läderdetalj på sidan med Hübsch logotyp. Puffen blir snygg både som en extra sittplats och som en stilfull inredningsdetalj. Fylld med polystyrene kulor. 

Varumärke Hübsch
Storlek (ØxH): 50 x 35 cm
Färg Svart
Material Ull
Hübsch

Hübsch

Hübsch strävar efter att ge sina kunder en unik upplevelse vad gäller service, kvalitet och design. Hübsch erbjuder högkvalitativ design i sin egen unika stil och har koll på detaljer.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.