Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Sittpuff sammet

En sittpuff i sammet har blivit en riktig trendmöbel de senaste åren. Den mjuka och lyxiga känslan som sammet ger passar perfekt till en sittpuff som man kan vila fötterna på eller använda som extra sittplats i vardagsrummet eller sovrummet.

Sittpuff Sammet - En trendig möbel

En sittpuff i sammet har blivit en riktig trendmöbel de senaste åren. Den mjuka och lyxiga känslan som sammet ger passar perfekt till en sittpuff som man kan vila fötterna på eller använda som extra sittplats i vardagsrummet eller sovrummet.

Varför välja en sittpuff i sammet?

Det finns flera anledningar till varför man ska välja en sittpuff i sammet. Förutom att det ger en lyxig och trendig känsla så är det även ett tåligt material som håller länge. Sammet är också mjukt och bekvämt att sitta på, vilket gör att en sittpuff i sammet kan användas både som en extra sittplats och som en avkopplande fotpall.

Skapa en varm atmosfär i hemmet

En sittpuff i sammet kan också hjälpa till att skapa en varm och inbjudande atmosfär i hemmet. Sammet ger en mjukhet och behaglig känsla som kan bidra till att skapa en avslappnad stämning i rummet. Det finns många olika färger att välja på när det kommer till sammet, så det är enkelt att hitta en sittpuff som passar in i ditt hem och din inredningsstil.

En sittpuff i sammet - Perfekt för både stora och små hem

En annan fördel med en sittpuff i sammet är att den passar bra i både stora och små hem. En sittpuff tar inte upp mycket plats, vilket gör att den kan placeras i små utrymmen och ändå ge extra sittplatser och en mysig känsla. I större rum kan flera sittpuffar placeras bredvid varandra för att skapa en härlig sittgrupp.

Sittpuffar i sammet hos Sleepo

Hos Sleepo hittar du ett stort utbud av sittpuffar i sammet i olika färger och storlekar. Vi har något för alla smaker och behov, oavsett om du söker en sittpuff i en stark färg som verkligen sticker ut eller en mer neutral färg som passar in i vilken inredningsstil som helst.

Vi på Sleepo ser till att alltid ha hög kvalitet på våra produkter och vi jobbar ständigt med att uppdatera vårt sortiment med de senaste trenderna. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med ditt köp och att du ska vara nöjd med din nya sittpuff i sammet.

Frågor? Kontakta vår kundservice

Har du några frågor eller funderingar kring vårt sortiment av sittpuffar i sammet eller någon annan produkt hos oss på Sleepo? Tveka inte att kontakta vår kundservice på telefonnummer 08-20 87 70 eller via e-post på info@sleepo.se. Vi finns här för att hjälpa dig!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;