House Doctor Planter Kruka Vit 26cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Planter Kruka Vit 26cm


349 kr

Rek pris: 429 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Underbart stilren kruka, gjord i Fajans, från House Doctor. Med en blank yta i vitt, passar krukan in i majoriteten av miljöer. Fin blir den med härliga, gröna växter som lyser upp omgivningen. Para även gärna ihop den med krukor i starkare färger och andra material för en iögonfallande kontrast!

 

För en längre hållbarhet, torka med en ren och fuktig trasa.

 

Varumärke House Doctor
Färg Vit
Material Fajans
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.