icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Dot Vas Liten har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Dot Vas Liten


229 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: Leverans under v.11

Dot från House Doctor är en liten vacker vas gjord av vitglaserad keramik. De runa "fläckarna" på ytan omger vasen och ger den en alternativ och ytterst konstnärlig look. Använd den som ett design uttryck i ditt hem, antingen på egen hand eller tillsammans med en bukett med blommor. 

Vasen finns även i en högre variant som är 30 cm hög. Går utmärkt att kombiner ihop dessa för att skapa en helhet i ditt hem.

Specifikationer

- Höjd: 10 cm.

- Diameter: 15 cm.

- Material: Glaserad keramik

- Torkas med en utvriden trasa

Varumärke House Doctor
Färg Vit
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid Leverans under v.11
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.