Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Glasvas

Är du ute efter en glasvas? Hos oss hittar du vaser i glas i olika storlekar, färger och prisklasser. Vi har vaser i glas för alla rum i hemmet. Spana in vårt breda sortiment för att hitta just din favorit! 

Det går inte att ha för många vaser i glas

Är du ute efter en glasvas? Hos oss hittar du vaser i glas i olika storlekar, färger och prisklasser. Vi har vaser i glas för alla rum i hemmet. Spana in vårt breda sortiment för att hitta just din favorit! 

Köp vas glas online

Vi har ett brett sortiment av glasvaser. Missa inte vår populäraste vas just nu som heter Gry och kommer från varumärket Cooee Design. Gry finns i 3 olika färger och storlekar. För att göra beställningen komplett kan du med fördel matcha din Gry vas med en Gry ljuslykta. En vas i glas är en tidlös inredningsdetalj som man har användning för i flera år framöver. Den är enkel att placera i hemmets alla rum, ställ en vas glas på köksbordet med krispiga tulpaner, eller ha en mindre vas med torkade blommor i badrummet eller på ett sidobord. Det finns mycket man kan göra med en vas i glas, många vaser i glas kan man även använda som ljuslykta. Vi är säkra på att du kommer att hitta en glasvas som passar ditt hem och inredningsstil hos oss på Sleepo. 

Glasvas från flera kända varumärken   

Vår bästsäljare Kolonn från Skruf är en perfekt present att ge bort som examenspresent eller födelsedagspresent. Den är otroligt vacker, tidlös och passar därför in i alla hem. Kolonn finns i olika storlekar just för att det ska passa så många som möjligt. Många av våra vaser i glas är lika fina med som utan blommor i, det är en fin inredningsdetalj som bidrar till att hemmet blir mer hemtrevligt. 

Vi har även glas vaser från flera kända varumärken. Hos oss hittar du bland annat Blomus, Bloomingville, Broste Copenhagen, Byon, DAY Home, DBKD, H. Skjalm P, HKliving, House Doctor, Hübsch, Marimekko samt Wikholm Design.

Fri frakt!

Vi säljer ett stort antal prisvärda vas i glas med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Har du några funderingar? 

Du är välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta glasvas på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm, varmt välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;