Hallbergs Bubbles Vas Svart Large har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Hallbergs

Hallbergs Bubbles Vas Svart Large


1 699 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Bubbles är en vas, från Hallbergs, som verkligen står ut ur mängden. Vasen har en svart färg med en marmorerad effekt samt en "bubblig" yta som sticker ut. Både utsidan och insidan är glaserad vilket ger vasen ett glänsande uttryck. Bubbles är gjord i keramik med en enfärgad vit insida. Vasen är i storleken Large och har en generös storlek som passar perfekt till den lite större blombuketten. 


Bubbles finns även i storleken Small. 

Varumärke Hallbergs
Färg Svart
Material Keramik
Storlek (HxØ): 37 x 23 cm
Hallbergs

Hallbergs

I Viskafors utanför Sveriges textilhuvudstad Borås har Hallbergs sitt säte. Dem har i över 70 år levererat belysning i Skandinavien. Deras fokus ligger på att leverera kvalitativa produkter till ett bra pris, som passar lika bra i det skandinaviska hemmet som i offentliga miljöer. Med en mix av material och produkter erbjuder dom ett brett sortiment som tillgodoser kundernas behov.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.