• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Garden Design Pelle Hammock - Vitlaserad Furu

Leveranstid: 3-5 veckor
Se Hammockskydd

Hammockskydd

Garden Design Hammockskydd - 210x132 cm

Garden Design Hammockskydd - 210x132 cm

+1 295 kr
5 995 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Pelle är en komfortabel och hemtrevlig hammock med ett skönt gung. Hammocken är det perfekta valet för att sitta och njuta i sommarvärmen. Med dess ställbara tak så är det enkelt att justera beroende på om man känner för att sitta i solen eller skuggan. Dynor och kuddar i olika färger och mönster finns att köpas separat. 

Pelle är en stilren hammock i klassisk svensk design. Pelle hammock är tillverkad av svensk vitlaserad furu. Detta är ett material av mycket hög kvalité och med rätt skötsel kommer du kunna njuta av denna möbel i många år framöver. Det inkluderade taket är av det slitstarka och lättskötta materialet polyester.

Köp gärna till ett hammockskydd i slitstarkt polyester för att förlänga livslängden på din hammock. 

Tyvärr så är dynorna för hammocken slut för säsongen och det går därför inte att köpa till några dynor till denna hammock. 

Mått hammock
Bredd x Djup x Höjd: 215 x 133 x 162 cm

Sitsbredd: 165 cm
 

Skötselråd
Denna möbel är tillverkad av furu. Eftersom trä är ett levande material som reagerar på fukt så kan sprickbildningar uppstå i träets yta. Dessa sprickor är dock endast ytliga och påverkar således inte möbelns hållfasthet eller funktion. Då träet är levande kan kåda tränga fram vid kvistarna. Denna klåda går dock att skrapa bort försiktigt när den väl har stelnat. Det kan ibland uppstå gula fläckar vid kvistarna. Dessa fläckar kommer dock att blekas ned av solljuset.

Vitlaserade möbler som står under bar himmel bör skyddas så gott det går mot regn och annan fukt. Möblerna bör tvättas och torkas av regelbundet, helst med ett milt rengöringsmedel. Utomhusmöbler som står under bar himmel kommer med tiden att brytas ner av vind och väder vilket gör att möblerna kan behöva målas om efter några år.

Innan möblerna ställs undan för vintern bör de tvättas och torkas noggrant. Möblerna ska helst förvaras inomhus, svalt och ej för torrt. Om möblerna förvaras ute bör de skyddas mot regn och snö så gott som möjligt för att förlänga livslängden.  

Specifikationer

Leveranstid 3-5 veckor
Varumärke Garden Design
Färg Vit
Material
Ljuskälla
Tillval (köpes separat)

Leverans

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating