icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Classic Collection Firenze Logo Pläd Ull Grå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

 

Just nu:
20% rabatt på Plädar!
Gäller t.o.m 23 sept.

Classic Collection

Classic Collection Firenze Logo Pläd Ull Grå


1 032 kr

Rek pris: 1 290 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Firenze är en elegant, tvåsidig pläd med dekorativ bård, vävd i mjukaste lammull. Notera den generösa formatet på 130 x 200 cm vilket gör pläden extra mysig och ombonad i soffan eller på sängen. 

Specifikationer:

- Färg: Grå/vit

- Material: Lammull

- Mått: 130x200 cm

 

Varumärke Classic Collection
Färg Grå
Material Ull
Classic Collection

Classic Collection

Classic Collection står för tidlös design. Basen är de handvävda mattorna av finaste ull. Till det adderas kuddar och plädar i tidlös design. Classic Collection grundades 1995 och importerade då klassiska handknutna mattor från Iran, Pakistan, Kina, Nepal och Indien.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.