icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Woud Töjbox klädhängare, Ek - Liten har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Woud

Woud Töjbox klädhängare, Ek - Liten


6 899 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:
Mer från: Klädbetjänter Woud

Töjbox är en multifunktionell förvaringsmöbel formgiven av Michael för danska Woud. Klädställningen har ett stilren skandinavisk design som passar perfekt såväl i hallen, som i sovrummet.


Den är konstruerad på ett sätt som gör att du varken behöver skruvar eller lim för att montera den, du använder endast de medföljande kilarna i trä. 


Ingenting med Töjbox är slumpmässig. Det är de små detaljerna som ger Töjbox dess karaktär.  

 

 Varumärke Woud
Storlek (BxHxD): 80x200x30 cm
Färg Natur
Material Ek
Woud

Woud

Woud tillhandahåller en stor vidd av högkvalitativa möbler och inredningsdetaljer. Varje designer är handplockad för att säkerställa att visionen vidhålls - att skapa tidlös design där varje produkt har en mening, ett syfta och en funktion. Woud samarbetar med nya talanger och etablerade designers från ett vitt spann av länder. Varje designer har sitt individuella uttryck , men alla med en modern tolkning av det skandinaviska designarvet.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.