Watt & Veke Helix Ljuslykta Krom 2-pack har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-40%
Just nu!

För en ljusare höst

20% rabatt på Watt & Veke!

Gäller endast t.o.m 21 sept.

Watt & Veke

Watt & Veke Helix Ljuslykta Krom 2-pack


299 kr

Rek pris: 499 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 4-9 vardagar
Finns även som:

Helix är två identiska ljusstakar för stöpta ljus från Watt & Veke. Med en finish i krom har ljusstakarna en härlig tyngd och enkel form. Skenet från ljusen dansar vackert i Helixs blanka yta. Ställ dem tillsammans eller var för sig - båda sätten blir superfina. Helix går såklart bra att använda året runt men lite extra mysig blir den nu i juletider. Låt Helix skina vackert i vintermörkret!


Mått (ØxH): 5 x 3 cm

 


 

Varumärke Watt & Veke
Färg Krom
Watt & Veke

Watt & Veke

Fantastiska Watt & Veke är ett svenskt varumärke som designar och tillverkar innovativ belysning, lampskärmar och spännande heminredning. Watt & Veke är ett familjeägt bolag med lång erfarenhet inom lamp-produktion med flera duktiga formgivare knutna till sig. Hos Watt & Veke finns något för alla inredningsintresserade.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.