icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Village Pall Sara Ask, Natur har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Village

Village Pall Sara Ask, Natur


1 199 kr

Rek pris: 1 999 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Rea Pallar Village

Pallen Sara är designad av Staffan Holm för Village. Pallen är både snygg och väldigt praktiskt. 

Village träprodukter är tillverkade av trä från Europas skogar. När man arbetar med naturmaterial är varje bit unik. Av respekt för materialet och vår miljö så använder Village sig av så milda ytbehandlingar som möjligt. 


Specifikationer

- Färg: Natur

- Material: Ask

- Mått: Höjd 45 cm, Bredd 27 cm

Varumärke Village
Färg Ask

Village

Village håller sig i närhet till naturen, och finner skönhet i små och simpla ting. Village är genuint mån om vår omgivning, och jobbar med lokalproducerade varor tillverkade med ordentligt hantverk - gjorda med passion, engagemang och kärlek.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.