• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Troll Nursery Skötbord

    Troll Nursery är ett svenskt företag med fabriker i Lettland. 1994 startade den första fabriken och idag har man tre fabriker som tillverkar över 10 000 enheter i månaden. Hos oss hittar du flera snygga, säkra och prisvärda trämöbler från Troll.

  • Troll Nursery Skötbord
8 produkter

Troll skötbord

Ett skötbord behöver vara så effektivt som möjligt. Skötbord från Troll är smidiga och av hög kvalitet. Samtliga skötbord har en tidlös design, vilket gör det perfekt för dig som vill ha ett skötbord som passar inredningen i ditt hem.

Smidiga och snygga skötbord från Troll

Som småbarnsförälder har man fullt upp med att se till att ens barn får ordentligt med mat, sömn och att de håller sig torra och rena. Troll skötbord till vägg har en tidlös design. Men det är inte bara vackert. Det är ett praktiskt skötbord med lådor där ni får plats med de attiraljer som ni inte vill lämna framme. Rätt skötbord gör blöjbyten och ombyten smidigare, vilket uppskattas av både barn och föräldrar!

Vackra skötbord från Troll

Skötbord från Troll har en enkel och vacker design. Det finns skötbord för olika behov. Troll skötbord Linda är ett enkelt skötbord med en höj- och sänkbar hylla i två lägen. Har man lite högre krav är Troll skötbord Lux ett bra val. Det är försett med hjul, så att man enkelt kan flytta på det. Det har även två öppna hyllplan och en utdragbar låda.

Sleepo tillgodoser dina sovrumsbehov

Sleepo tillgodoser dina sovrumsbehov, oberoende av ålder. Det spelar ingen roll om produkten är ämnad för någon som är sjuttio eller sju eller sju månader. Här kan du köpa ett vackert skötbord billigt. Vi har ett stort sortiment och kvalitetsmedvetna produkter. Fri frakt, fri retur och 14 dagars öppet köp ingår.