• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Newport Handdukar

    Newport Collection driver och utvecklar ett livsstils- varumärke som producerar heminredning med en tidlös och klassisk design i genuin amerikansk New England stil. Exklusiva hemtextilier som andas lyx och en avslappnad livsstil som inspirerar och för tankarna till livet på den amerikanska östkusten är ett kännetecken för Newport Collection. Newports produkter är tillverkade av allra högsta kvalitet för att hålla en lång tid framöver.

  • Newport

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Newport handdukar

Exklusiva och snygga handdukar

Sleepo erbjuder ett stort urval av handdukar från exklusiva Newport. Alla produkter är omsorgsfullt tillverkade i material som håller hög kvalitet. Newport handdukar är högabsorberande och tillverkade i ÖKO-TEX certifierad bomull vilket betyder att de innehåller onödiga kemikalier och är säkra att använda. Newport fisher island är ett i raden av lyxiga Newport badlakan. Unna dig sköna , tjocka handdukar som håller och låt dem bli en del av badrumsinredningen med Newports klassiska och snygga färgval.

Sleepo handplockar från de bästa varumärkena

Från Sleepo kan du nu köpa exklusiiva Newport handdukar på rea. Vi levererar dem snabbt och med fri frakt. Hos oss handlar du dessutom med 14-dagars öppet köp.