• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Mavis Barnsängar

    Mavis är en tillverkare som värnar om både kvalitet och miljö. Vid tillverkning i massiv trä används huvudsakligen FSC-certifierade träleverantörer, vilket innebär att kretsloppstänkande får en central plats i produktionen. Man tar ansvar för både naturen och människorna och ser bland annat till att återplantera träd till kommande generationer.

  • Mavis Barnsängar
6 produkter

Mavis växasäng

Praktisk växasäng av hög kvalitet

Mavis Lundsberg växasäng kan anpassas på längden allteftersom ditt barn växer. Sängen finns i några olika modeller där designen på gavlarna skiljer sig åt. Alla modeller är vitmålade, har en elegant och stilren design och passar fint in i de flesta barnrum. Den tidlösa designen och möjligheten att anpassa måtten gör Mavis växasäng till ett bra köp som håller länge. Hos Mavis hittar du även växasäng med höga kanter för extra trygg sömn för ditt barn.

Kvalitet för ditt barn hos Sleepo

Letar du efter ny säng till barnen? Hos Sleepo hittar du billiga barnsängar online. Välj din favorit i vårt breda sortiment av kvalitetsprodukter. Vi erbjuder alltid fri frakt, fria returer och 14 dagars öppet köp.