Herstal Ballon Vägglampa Mässing har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Herstal

Herstal Ballon Vägglampa Mässing


1 499 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

 

Vägglampan Ballon från Herstal är en snygg och praktisk lampa med en intressant blandning av moderna och klassiska design element. Med ett vackert och ambient sken, passar Ballon underbart runt om i ditt hem för att skapa en harmonisk atmosfär. Bestående av en glob i vitt opalglas monterade på en kropp i matt mässingsfärgad metall, Ballon pryder din vägg på ett lysande sätt!


Ballon kommer med en lättåtkomlig touch brytare. Ballon är utan tvekan både en snygg och praktisk vägglampa.


Ljuskälla medföljer ej.

Varumärke Herstal
Färg Mässing
Material Metall
Storlek (HxØ): 36 x 14 cm, ut från vägg ca 26 cm
Ljuskälla G9 LED Max 5W
Herstal

Herstal

Herstal är ett danskt varumärke som producerar belysning av högsta kvalitet och chic design. Herstal grundades 1988 och började då som en liten butik och återförsäljare av lampor. Det tog inte lång tid innan Herstal gav ut sin egen serie av produkter med inriktning på halogenbelysning. Sedan det sena 80-talet har Herstal vuxit sig allt större och är idag ett välkänt designvarumärke som producerar stilren, innovativ och funktionell belysning. .

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.