• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • GANT Home Prydnadskuddar

    GANT är ett internationellt livsstilsmärke grundat av Bernard Gant 1949 i New Haven, USA. GANT Home erbjuder välgjorda textilier i förstklassig kvalitet för hemmet. Produkterna inspireras av en klassisk, avslappnad östkuststil med marina och jordnära färger. Dem erbjuder allt från sköna lakan i egyptisk bomulls satin till produkter för det dukade bordet. Gant Home utstrålar en känsla av klass och stil som kännetecknar samtliga produkter.

  • GANT Home prydnadskuddar
1 produkter

Gant kudde

Ett stilfullt hem med kuddar från Gant

Ända sedan Gant grundades 1949 har det varit ett märke förknippat med en elegant stil som är både modern och tidlös. Gant är mer än bara ett klädmärke. Det finns även fina produkter som kan ge ditt hem en lika modern och tidlös look som din garderob ger dig. Varför inte pryda sovrummet och vardagsrummet med snygga kuddar från Gant? En Gant kudde kan göra sängen eller soffan både mer stilfull och bekväm. Här kan du köpa snygga soffkuddar och prydnadskuddar till säng och soffa.

Sleepo har märkesvarorna för ditt hem

Just nu har Sleepo Gant kudde på rea. Vi har märkesvarorna som gör ditt hem mer stilfullt. Hos oss ingår alltid fri frakt och retur, 14 dagars öppet köp och snabb leverans.