• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Chhatwal & Jonsson Mattor

    Chhatwal & Jonsson är ett svenskt företag som förenar den klassiska skandinaviska designen med influenser från Indien, där företagets produktion äger rum. Indien har en lång rik tradition av handgjorda textilier som Chhatwal & Jonsson låter sig inspireras av. Deras kollektioner, som utkommer två gånger om året, specialiserar sig på hemtextilier av olika slag: sängkläder, överkast, prydnadskuddar och mattor. Alla produkter är handgjorda, och eventuella brister är en del av skönheten.

  • Chhatwal & Jonsson - Mattor
24 produkter

Chhatwal & Jonsson matta

Spännande svensk design med indiska influenser

Gillar du klassisk skandinavisk formgivning kombinerad med influenser från Indien? Ta då en titt på Chhatwal & Johnssons spännande mattor i ull. Ett tips är att slå till på Chhatwal & Jonsson matta i blå/off white med ett elegant mönster. Det är en handvävd matta som kommer att bli en prydnad var i ditt hem du än väljer att placera den. Mattan är tillverkad i 80 % ull och 20 % bomull, vilket gör den mycket slitstark. Den finns i flera färger.

Köp Chhatwal & Johnssons snygga mattor hos Sleepo

Hos Sleepo hittar du ett stort sortiment av snygga mattor online. Botanisera bland Chhatwal & Johnsson och mängder av andra märken på mattor. Vi har fri frakt och fri retur, och 14 dagars öppet köp.