icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Mattor

9 produkter

Bloomingville mattor

För dig som sätter kvalitet i fokus när du letar efter heminredningsprodukter är danska Bloomingville en uppstickare vad gäller skandinavisk design. Bloomingville mattor skapar en känsla av elegans i ditt hem.

Unik heminredning för den som vill ha kvalitet

Danska Bloomingville skapar eleganta heminredningsprodukter och mattor i naturliga material och jordnära färger. Inspirerade av naturen i Skandinavien ligger deras fokus på produkter som inte bara är vackra att se på. De fungerar även i vardagen genom att vara både hållbara och slitstarka. Bloomingville mattor är en av de viktiga, men oftast bortglömda detaljerna i ett hem som kan hjälpa till att skapa helhet, harmoni och balans i ett rum.

Danska Bloomingville gör succé världen över

Den danska designern Betina Stampe beslutade sig för att satsa helhjärtat på sin dröm år 2000 och skapade företaget Bloomingville. Inspirerad av den avskalade nordiska minimalismen och raka linjer har företaget gjort succé världen över. Flera av deras produkter har blivit storsäljare, bland annat en matta tillverkad av sjögräs. Spännande och nytänkande design är symboliskt för Bloomingville mattor som finns i det breda sortimentet. Välj mellan runda eller rektangulära.

Originella mattor med tidlös design

Bloomingville mattor ger ett lyft till alla rum. Du hittar dem hos Sleepo. Förutom att vara vackra att se på är de slitstarka mattor som blir en prydnad i ditt hem. Med ett stort sortiment kommer du snart att hitta just din favorit. Vi lovar dig snabb leverans, 14 dagars öppet köp samt fri frakt och fri retur.