Tempur Rese-set har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Tempur

Tempur Rese-set


4 995 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Ta med dig favoritkudden och bäddmadrassen när du åker hemifrån. Båda produkterna ligger i en smidig väska med hjul samt axelrem som är lätt att bära eller rulla med sig.

Produktbeskrivning
Rese-setet består av en 3,5 cm tjock Tempur bäddmadrass och en TEMPUR resesovkudde. En svart slitstark väska med hjul för madrassen och kudden medföljer.
Kudden är märkt som medicinteknisk produkt klass 1. Denna TEMPUR produkt hjälper till att förhindra uppkomsten av trycksår.


Överdrag
Velouröverdag av hög kvalitet bestående av 75 % naturligt tvättad bomull och 25 % polyester. Det har en antikvalsterbehandling som inte går att tvätta bort.

Skötselråd
Velouröverdraget går att ta av och maskintvätta i 60 grader. Obs! kudden och bäddmadrassen går ej att tvätta, endast överdraget.

Färg
Grå velour

Storlek
Kudde: 25 x 31 x 10/7 cm.
Bäddmadrass: 70 x 200 x 3,5 cm.

Vikt
6,6 kg  (inkl. väska)

Varumärke Tempur
Färg Grå
Tvättråd Velouröverdraget går att ta av och maskintvätta i 60 grader. Obs! kudden och bäddmadrassen går ej att tvätta, endast överdraget.
Tempur

Tempur

Varumärket Tempur är ett globalt företag som har kunder världen över. Det är inte enbart privatkunder som köper produkter från Tempur – även vårdhem och sjukhus har insett Tempur-produkternas värde. Tryckavlastningen som Tempur erbjuder är ovärderlig för sängliggande patienter då risken minskar för att de ska drabbas av trycksår.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.