Tempur Rese-Nackkudde har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Tempur

Tempur Rese-Nackkudde


655 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

 Rese-nackkudde.


 Formar sig efter kroppen. 


 Avtagbart och tvättbart överdrag.

Varumärke Tempur
Färg Grå
Tvättråd Överdraget går att ta av och maskintvätta i 60° C. Obs! Kudden går ej att tvätta, endast överdraget.


Transit nackkudde ger det bästa stödet för nacken och huvudet under resan eller hemma i soffan. Glöm allt vad uppblåsbara nackkuddar heter, detta är nackkudden din kropp vill ha. 
Transit nackkudde rekommenderas för personer med rygg- eller nackvärk, eller personer som vill ha extra stöd för nacken eller huvudet i en sittande position. Ta alltid med dig nackkudden på resan så blir du en gladare människa!

 

Kudden består av två halvmånar i Tempurmaterial som hålls samman av ett velouröverdrag. Dessa halvmånar går att plocka ur för enklare förvaring.

 

Kuddöverdraget av velour är av hög kvalitet bestående av 75 % naturligt tvättad bomull och 25 % polyester. Det har en antikvalsterbehandling som inte går bort i tvätten. Överdraget kan maskintvättas i 40 grader.

 


 

     

 

Tempur

Tempur

Varumärket Tempur är ett globalt företag som har kunder världen över. Det är inte enbart privatkunder som köper produkter från Tempur – även vårdhem och sjukhus har insett Tempur-produkternas värde. Tryckavlastningen som Tempur erbjuder är ovärderlig för sängliggande patienter då risken minskar för att de ska drabbas av trycksår.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.