Sleepo Åre Fåtölj Ljusgrå 97cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Sleepo

Sleepo Åre Fåtölj Ljusgrå 97cm


7 490 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 8-10 veckor

  • En av våra populäraste soff- och fåtöljserier!

  • Sits stoppad med dun & nozag-fjädrar för god komfort

  • Stabil och kvalitativ träram

Åre Fåtöljen är 97 cm bred och levereras, med undantag för benen, färdigmonterad. 


Åre är en elegant och stilren fåtölj för det moderna hemmet. Den minimalistiska designen tillsammans med en god komfort har gjort att Åre snabbt har blivit en favorit. Det är en unik fåtölj då den är rejäl med en stabil träram samtidigt som designen ger fåtöljen ett nätt och trendigt utseende. 

Varumärke Sleepo
Storlek Yttermått (BxHxD): 97 x 85 x 102cm
Sitthöjd 44cm
Sittdjup 63cm
Sittplymå Duntopp. 35 kg kallskum.
Stomme Trä & Plywood
Slitstyrka tyg 80 000 Martindale
Färg Ljusgrå
Ben Metallben

Design & komfort 

Åres ca 15cm höga sittplymå består av en kallskumskärna (35kg) med en topp av dun och riven polyeter. Kallskumskärnan gör att dynorna håller formen bra och duntoppen ger en bekväm och mjuk komfort. Den ca 20cm tjocka ryggplymån har stoppats med dun och riven polyeter som ligger i facksydda kanaler för att dynorna ska hålla formen så bra som möjligt år efter år. 

 

Stommen är uppbyggd med en 20cm stabil och kvalitativ träram som tillsammans med Nozag-fjädrar ger Åre en stabil sittkomfort med lång livslängd.


Tyg
För att skapa en komplett soffa så har Åre klätts med ett tyg i en blandning av polyester (38%), bomull (31%), viskos (21%) och linne (10%). Kombinationen har satts ihop för att skapa ett tyg som inte bara ser bra ut men som dessutom är oerhört skonsam och mjuk mot huden samtidigt som det är slitstarkt. Tyget på dynorna är avtagbart och går att kemtvättas. 


Martindale: 80 000

Ljussäkerhet: 5-6

Pilling: 5

Sleepo Collection

Sleepo Collection

Här har vi samlat våra handplockade Sleepo produkter, från tidlösa klassiker till modern design, med kvalitet och utformning i centrum. Vår målsättning är att erbjuda dig det allra bästa inom möbler och inredning och att hjälpa och inspirera dig till att skapa ditt eget drömhem.

Leveranstid 8-10 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.