Höie Örngott Krepp 50x60cm Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Høie

Höie Örngott Krepp 50x60cm Vit


199 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Nu finns Höies populära kräppade kvalitet som separat örngott. Köp till extra örngott till ditt kräppade bäddset eller uppdatera ditt befintliga sänglinne med dessa örngott som bara blir mjukare med tiden.

Naturkrepp från Høie ger optimal komfort - luftlagren i kreppens struktur gör att lakanen känns svala på sommaren och varma på vintern. Det karaktäristiska utseendet av vävd krepp framkommer först efter tvätt och materialet behöver aldrig strykas. 

 

- 100% bomull

- Mått: 50x60 cm 

- Färg: Vit

- Öko-Tex certifierat: Tyget är helt fritt från kemikalier och andra skadlig ämnen. Rekommenderas av Norges Astma- och Allergiförbund

 

Varumärke Høie
Material Ekologisk Bomull
Storlek 70 x 100 cm
Material 100% bomull
Färg Vit
Material Bomull
Høie

Høie

I över 150 år har Høie satt sin prägel på skandinaviska hem. Kombinationen av hög kvalitet, god design och en innovativ inställning har lett till att Høie är ett av de mest kända varumärken inom sin kategori. Fabriken i Brekstad, Norge producerar varje dag täcken och kuddar fyllda av allergivänliga fibrer eller kvalitetssäkrat europeiskt dun, allt för att ge sina kunder det de behöver för en god natts sömn.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.