Höie Freja Dunkudde 450g Låg 50x60 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Høie

Höie Freja Dunkudde 450g Låg 50x60


599 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Låg, härlig dunkudde från Høie. Fylld med europeisk anddun och små vita andfjädrar. kudden finns i tre höjder, låg, medelhög och hög. En kudde bör ge dig bra stöd för huvud och nacke, så att ryggraden får ett helt neutralt läge. Låg kudde är för dig som ofta sover på magen. Om du sover på magen, bröstet och sidan är en medelhög kudde perfekt för dig. För dig som sover mest på sidan rekommenderar vi en hög kudde. Kudden tillverkas i Norge och dunet är kvalitetstestat av IDFL. Dunet är extra rent och rekommenderas därför av Asthma Allergy Nordic. Tillverkas med hänsyn till miljön.OEKO-TEX Standard 100.


Skötselråd:

- Skonsam tvätt i 60 grader.

- Lufta och skaka regelbundet.

- Undvik kemtvätt, damsugning och piskning.

Använd endast 2/3 dos av ull tvättmedelsmängd.

 

(BxL): 50 x 60 cm

Vikt: 450 g

Varumärke Høie
Färg Vit
Material Bomull

Høie

Høie

I över 150 år har Høie satt sin prägel på skandinaviska hem. Kombinationen av hög kvalitet, god design och en innovativ inställning har lett till att Høie är ett av de mest kända varumärken inom sin kategori. Fabriken i Brekstad, Norge producerar varje dag täcken och kuddar fyllda av allergivänliga fibrer eller kvalitetssäkrat europeiskt dun, allt för att ge sina kunder det de behöver för en god natts sömn.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.