Mille Notti Featherbed har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Mille Notti

Mille Notti Featherbed


3 395 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 2-7 vardagar

Featherbed är en underbar bäddmadrass fylld med fjäder och dun som ger din säng en överlägsen komfort och ytmjukhet.

Du kan antingen lägga den direkt på resårsängen eller använd den som ett komplement till din vanliga bäddmadrass.

Madrassen ger en ombonad känsla utan att du blir varm och den kan användas sommar som vinter. Vi lovar, har man en gång lagt sig i en säng med en featherbed är det svårt att kliva upp igen.


Storlek:
90-180x200 cm


Konstruktion: 8 cm hög bäddmadrass, stoppad med 90% andfjäder och 10% anddun. Tillverkad av europeiskt dun/fjädermaterial från sjöfågel. Klädd med kanalsytt tyg av 100% duntät bomull.


Skötselråd:
Fluffa upp din featherbed åtminstone en gång i månaden genom att skaka i båda ändarna. Detta gör att fyllningen fördelas jämt. Täck din featherbed med ett bäddmadrasskydd för att skydda den mot smuts och fukt (Mille Notti har tre olika alternativ). En featherbed kan inte tvättas, men tyget kan tvättas med skummtvätt. Undvik att blöta ner fyllningen, som inte är tvättbar.

Varumärke Mille Notti
Färg Vit
Tillgängliga storlekar 90-180cm * 200cm
Tjocklek 8cm
Mille Notti

Mille Notti

God kvalitet är bestående, precis som en tidlös design. Därför kan du vara säker på att allt som bär Mille Nottis namn håller högsta kvalitet och är tillverkade på ett etiskt och korrekt sätt. Kvalitet, design och en etisk tillverkningsprocess var också ledorden när familjeföretaget startades år 1991 och så är fallet även idag.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.