• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Klinta & Co Doftljus Nytvättat

Leveranstid: 1-3 vardagar
195 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Klintas Massageljus föddes 2009 och är ett av Sveriges populäraste ljus.

 

Ljuset, som tillverkas av ekologisk sojavax, certifierad palmolja och europeisk rapsolja, är nämligen inte bara ett doftljus utan kan också användas som en varm massageolja. Förutom ingredienserna ovan så tillsätts endast några droppar eterisk olja eller doftolja - alltså ingen paraffin, petroleum, animaliska oljor, parabener, färgämnen eller annat inte så roligt. Ljusen är inte heller testade på djur.

 

Doftoljan är tillsatt i hela vaxet, inte bara i topplagret, så den behagliga doften består även när du är nere på din sista bränntimme.

 

Användning: Tänd ljuset precis som vanligt och vänta ca 10 minuter så att en pöl med olja samlas på ytan. Doppa sedan fingrarna direkt i oljan, alternativt häll direkt på huden. Det är inte för varmt - den specialkomponerade oljeblandningen håller en lagom temperatur för massage - ca 55°. Tänd och släck hur ofta du vill.

 

Klintas Massageljus kommer i ett livsmedelsgodkänt enkelt glas och etiketten är enkel att dra av efter användning. När du använt ditt ljus, diska ur glaset och använd som dricksglas.

 

Klintas stora ljus brinner i ca 40 timmar men ju mer du masserar desto färre bränntimmar förstås. Men Klintas Massageljus är också ett vanligt doftljus och de ljus med eteriska oljor kan användas i aromaterpi. Ha helt enkelt ljuset ståendes på sängbordet, i vardagsrummet, vid badkaret eller vid diskbänken och doppa fingrarna i oljan vid behov.

Specifikationer

Leveranstid 1-3 vardagar
Varumärke Klinta & Co
Färg
Material

Leverans

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating