icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Kaxholmen Fibertäcke 150x210cm 700g har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Kaxholmens Sängfabrik

Kaxholmen Fibertäcke 150x210cm 700g


695 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Fibertäcke från Kaxholmen som passar alla årstider. Täcket är slitstarkt och torkar snabbt efter tvätt.

Fibertäcken är utmärkt val för allergiker. Fibrerna tillåter luft att cirkulera och håller kvar värmen i täcket. Ju mer fiber täcket innehåller, desto fluffigare och varmare blir det.

Specifikationer:

- Fyllning: Polyesterfiber

- Yttertyg: Bomull/Polyester

- Mått: Enkeltäcke (150x210cm)

- Värmegrad: Allround (Vikt 700g)

- Tvättas i  60grader

Varumärke Kaxholmens Sängfabrik
Storlek Enkel
Material Bomull/Fibervadd
Färg Vit

Kaxholmens Sängfabrik

Kaxholmens Sängfabrik AB grundades år 1935 av Gunnar Johansson. Idag är det tredje generation som driver företaget. Redan från starten tillverkades barnsängar och och idag även ett antal babyprodukter. Kaxholmens har flera gånger blivit utsedda till testvinnare i olika branschtester.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.