ISADECO Kruka Fashion Matt Spectra Yellow har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Isadeco

ISADECO Kruka Fashion Matt Spectra Yellow


299 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: N/A

Läcker kruka från Isadeco! Fashion-krukan är inspirerad av Leland A. Bryants ikoniska hotell i L.A. Sunset Tower och produceras i stengodslera. Krukan har ett snyggt mönster och en uttrycksfull, matt yta som lätt fångar uppmärksamhet. Detta, i kombination med den härliga gula färgen, ger Fashion ett riktigt modemedvetet utseende. Krukan har en matt finish.


Var god notera att exakt färg, storlek och form kan variera något som ett resultat av lerans naturliga förändringar under bränningsprocessen. 

 

Då krukan i large har en väldigt generös storlek, passar den perfekt för att använda den som en golvkruka. Plantera några härligt stora växter i den, eller varför inte ett mini-träd?


Krukan kan även användas utomhus och tål frost. Dock bör innerkruka användas för om det finns vatten direkt i krukan så kan den vid minusgrader sprängas. 


Mått (ØxH): Medium: 15x15 cm   Mini-Large: 22x22 cm   Large: 30x30 cm


Varumärke Isadeco
Färg Gul
Material Lergods
Isadeco

Isadeco

Isadeco lanserades våren 2017 av Vivianne Issa och Lovisa Friman Bendz med visionen att ge krukan en mer dominant plats i hemmet. Genom att utforska storleksskalor, färg och materialval vill Isadeco skapa produkter till det moderna hemmet. Alla Isadecos produkter är av högsta kvalitet och är producerade i Sverige och i Portugal.

Leveranstid N/A
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.