icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Function Ljusslinga Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Function Ljusslinga Svart


490 kr

Rek pris: 859 kr

Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:
Mer från: Lampor House Doctor Rea

Function Ljusslinga från House doctor. En snygg ljusslinga som ger ett mysigt och behagligt sken i ditt hem. Passar lika fint i barnrummet som på balkongen. Ljusslingan är designad för både inomhus och utomhusbruk. 

Varumärke House Doctor
Färg Svart
Storlek Längd: 840 cm.
Ljuskälla 10 st LED lampor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.