icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Sleepo Heaven Pälsmatta Silver har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Sleepo

Sleepo Heaven Pälsmatta Silver


995 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:
Mer från: Mattor Nyheter Sleepo

Heaven är en underbar matta med lång lugg och härligt mjuk kvalitet. Mattan har en päls-känsla men är gjord i 100% polyester och har en vacker silverfärg. Heaven har en 35 mm lång, tjock lugg vilket skapar både ett stilfullt och riktigt mysigt utseende. Mattan har en baksida i bomull. 

 

Mattor gjorda o polyester är ytterst resistenta mot smuts och är lätt att rengöra vilket betyder att mattan enkelt kan placeras i majoriteten av hemmet. Mattan kan ej tvättas i tvättmaskin. För mycket kontakt med vatten kan resultera i en tovig lugg. Mattan tål ej värme. 


Vikt: 2.100 gram per kvadratmeter.

Varumärke Sleepo
Färg Silver
Material Polyester
Sleepo

Sleepo

Här har vi samlat våra handplockade Sleepo produkter, från tidlösa klassiker till modern design, med kvalitet och utformning i centrum. Vår målsättning är att erbjuda dig det allra bästa inom möbler och inredning och att hjälpa och inspirera dig till att skapa ditt eget drömhem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.