By On Shell Vas 21cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

By On

By On Shell Vas 21cm


999 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Shell från By On är utan tvekan en vas som gör ett stort intryck. Med formen av ett öppet snäckskal, är vasen fint detaljerad för ett naturligt samt realistiskt utseende. Vasen gör sig bra med blommor i men brilljerar även utan. Öppningen är smal och lämpar sig därför för ett mindre antal blommor istället för en full bukett. Vasen är endast öppen upptill. Tillverkad i polyresin med en mattvit finish.


(LxBxH): 31 x 19 x 21 cm

Varumärke By On
Färg Vit
Material Polyresin
By On

By On

Med lekfullhet och nyfikenhet skapar By On skandinavisk design med en tvist. By On erbjuder nyskapande inredning och vill förvandla hus till hem, de har stort fokus på hög kvalitet och en spännande design. Allt de importerar är producerat i nära samarbete med utvalda tillverkare världen över.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.