icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Design House Stockholm Tailor Pyjamasbyxor-L har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Design House Stockholm

Design House Stockholm Tailor Pyjamasbyxor-L


370 kr

Rek pris: 529 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Idén för kollektionen Tailor föddes ur Gustaf Nordenskiölds kollektion med klassiska herrkragar.

Välgjorda varor med stor omsorg för detaljer och kvalitet. Produkter som åldras med värdighet och som tål att användas och slitas av både kroppen och ögat.

Gustafs idé var att applicera konstverket med fin sömnad och klädesplagg som andas till en kollektion av produkter kopplade till sovrummet.

Kollektionen Tailor är producerad av tillverkare som vanligtvis gör moderiktiga, högkvalitativa skjortor.

Matchande pyjamasskjorta finns att köpa som tillval.

Finns i storlekarna S, M, L & XL.

Material: 100% bomull.

Varumärke Design House Stockholm
Tillgängliga storlekar S, M, L, XL
Färg Ljusblå

Design House Stockholm

Design House Stockholm grundades av Anders Färdig och började som ett kreativt produktutvecklingsföretag för andra varumärken år 1992. Flera produkter har fått utmärkelser som Excellent Swedish Design, Red Dot Design Award, Accent on Design Award, Design Plus och Elle Deco Design Award.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.