Dan-Form Boto Barstol Konstläder Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Just nu!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast t.o.m 28 sept kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kinnabädden, Kragelund, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Shepherd, Skruf, Tempur, Woud.

Dan Form

Dan-Form Boto Barstol Konstläder Svart


1 919 kr

Rek pris: 2 399 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 2-3 veckor

  • Barstol i konstläder

  • Pulverlackerade ben

  • Stomme i björk
Varumärke Dan Form
Storlek (HxBxD): 95 x 55 x 56 cm
Sitthöjd 67 cm
Färg Svart
Material Konstläder, Metall
Material Konstläder

Boto är en barstol från Dan-Form i klassiskt konstläder. Materialet har en härlig vintage känsla som ger stolen ett levande uttryck. Stolen har en enkel form med pulverlackerade ben och armstöd i metall. Armstöden är även delvis lindade med ton i ton konstläder för en bekvämare känsla. Sitsen är gjord i laminerad björk med skumstoppning i både rygg och sits. Stolen passar perfekt vid både frukostbaren och köksbänken.

Dan-Form

Dan-Form

Dan-Form är känt för att vara ett av de mest innovativa möbelbolagen i Danmark och arbetar kontinuerligt med nya mönster och nya koncept. Dan-form jobbar aktivt med olika kända danska designers i tillverkningen av deras produkter. Deras främsta koncept är att erbjuda ett brett sortiment av vackra moderna möbler av hög kvalitet till bra priser samt att fokusera på en miljövänlig produktion.

Leveranstid 2-3 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.