Chhatwal & Jonsson Una Ullmatta Blå/Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson Una Ullmatta Blå/Vit


8 500 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

  • Spårbar, miljövänlig & etiskt producerad
 
  • Handvävd matta i Nyzeeländsk ull

  • Vacker färg 
Varumärke Chhatwal & Jonsson
Färg Blå
Material Ull
Mått 180x270cm, 230x320cm
Tvättråd Mattvätt

Una är en matta från Chhatwal & Jonsson som är helt spårbar från produktion till färdig produkt. Mattan är gjord i 80% Nyazeeländsk ull samt 20% BCI bomull (Better Cotton Initiative), och är vävd för hand av skickliga och erfarna vävare i Indien. Deras fantastiska hantverk och tekniker ger mattorna ett livfullt uttryck samt skapar en väldigt högkvalitativ matta som är otroligt vacker.


Una är väldigt tålig och har en minimal påverkan på naturen. Produktionsprocessen ser även till att alla involverade i tillverkningen av mattan arbetar under bästa möjliga förhållanden. Mattan är slätvävd och har tre färgtoner i blå , vit och beige. Alla färger som Chhatwal & Jonsson använder är ISO 9001 certifierade och fria från kemikalier. Luddning kan förekomma.


Skötselråd

- Damsug regelbundet på låg styrka och utan borste.

- Avlägsna fläckar omedelbart med en fuktig trasa.

- Tvätta inte själv, ta alltid mattan till professionell tvätt.

- För att minska slitage på både matta och golv, använd gärna ett mattunderlägg.

Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson är ett svenskt företag som förenar den klassiska skandinaviska designen med influenser från Indien, där företagets produktion äger rum. Indien har en lång rik tradition av handgjorda textilier som Chhatwal & Jonsson låter sig inspireras av. Deras kollektioner, som utkommer två gånger om året, specialiserar sig på hemtextilier av olika slag: sängkläder, överkast, prydnadskuddar och mattor.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.