Chhatwal & Jonsson Chevron Viskosmatta Beige 180x270 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-50%
Just nu!

Dekorera mera

20% rabatt på Chhatwal & Jonsson!

Gäller endast t.o.m 28 sept.

Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson Chevron Viskosmatta Beige 180x270


4 950 kr

Rek pris: 9 900 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 2-7 vardagar

  • Gjord i underbar viskos
  • Läckert chevron mönster
  • Handvävd och tuftad
Varumärke Chhatwal & Jonsson
Färg Beige
Storlek 180 x 270 cm
Mått 180x270cm

Chevron är en matta från Chhatwal & Jonsson som är gjort i ett viskos material som kallas för Bambu silke på grund av materialets fantastiska glans och lyster. Denna handvävda och tuftade matta har ett stilrent och läckert chevron mönster i beige och vitt. Denna kombination ger mattan en lyxig look som gör mattan till mittpunkten i rummet. 


Placera mattan i vardagsrummet där Chevron kan skina vackert och fånga uppmärksamhet. Mattan är detaljrik med sitt snygga mönster och tjusiga frans. 


Skötselråd

- Använd endast professionell tvätt. 

- Vid mindre fläckar, dabba lätt med en ren handduk eller pappershanduk och låt dessa suga upp vätskan.

- Gnugga ej.

- Lufttorka och undvik torkning med hjälp av värme.

- Mattan kan med fördel lämnas in för professionell impregnering, alternativt använd Guardian Textil Impregnering, innan användning.

- För att minska slitage på både matta och golv, använd gärna ett mattunderlägg. Dessa finner du bland tillvalen. För bästa passform kan du själv klippa till underlägget för att få det att passa perfekt. 

Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson är ett svenskt företag som förenar den klassiska skandinaviska designen med influenser från Indien, där företagets produktion äger rum. Indien har en lång rik tradition av handgjorda textilier som Chhatwal & Jonsson låter sig inspireras av. Deras kollektioner, som utkommer två gånger om året, specialiserar sig på hemtextilier av olika slag: sängkläder, överkast, prydnadskuddar och mattor.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.