• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

CASØ 700 Skåp Vitoljad Ek / Grå Laminat

Leveranstid: 8-12 vardagar
10 990 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Snygg och praktisk highboard från danska möbeltillverkaren CASØ. 700-serien erbjuder en ljus och elegant design där möbler i helt vitoljad ek kombineras med skivor i Nano grå laminat. Denna kombination ger möbler ur 700-kollektionen en inbjudande känsla som du aldrig kommer tröttna på.  

Snygg highboard från CASØ som kan används utmärkt som skåp. Går utmärkt att ställa i alla hemmets rum och erbjuder gott om förvaringsutrymme på en relativt liten golvyta. Skåpet har flertalet förvaringsmöjligheter i olika storlekar som gör det optimalt för att du ska kunna förvara allt du behöver. Tack vare den vackra designen och de stilrena detaljerna blir detta ett skåp som fångar uppmärksamhet.

Specifikationer

- Bredd x Djup x Höjd: 133 x 40 x 132 cm

- Vitoljad Ek / Grå Laminat
 

Om CASØ
CASØ är ett danskt företag med många års erfarenhet av att producera designade kvalitetsmöbler. Hela sortimentet har en elegant och tidlös design kombinerat med moderna och nytänkande detaljer. Dansk design när den är som bäst med bland annat välkända Niels Koefoed som designer. Högsta kvalitet till rimliga priser tillverkade med stor hantverks skicklighet. Sortimentet består av stolar, bord, vitriner och skänkar.

Specifikationer

Leveranstid 8-12 vardagar
Varumärke Casø
Färg Ek, Grå
Material
Stoppning
Material Ek / Grå Laminat
Storlek Bredd x Djup x Höjd: 133 x 40 x 132 cm

Leverans

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating