• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

CASØ 500 Hylla Med Skåp Vitoljad Ek

Leveranstid: 8-12 vardagar
5 990 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Hylla från danska CASØ i deras 500-serie med härlig retrodesign. 500 serien kännetecknas av en stilren och elegant design som för tankarna tillbaka till 1950-talets retrostil. Serien är tillverkad i massiv ek och möblerna har behandlats med vit olja för att ge möblerna en härlig ljus glans och en inbjudande design. 

Snygg och stilren hylla från CASØ som tack vare sina tre rymliga hyllplan kan användas till allt möjligt. Ställ dina böcker där eller förvara saker som du vill ha nära till hands. Hyllan vilar på tre lätt utställda ben som ger hyllan ett luftigt uttryck. Med ett skåp i det mittersta hyllplanet kan du förvara saker som du vill ha bakom dörrar.

Hyllan kräver montering av skåpsdörrarna.

Specifikationer

- Storlek (BxDxH): 100 x 40 x 138 cm

- Vitoljad Ek

Om CASØ
CASØ är ett danskt företag med många års erfarenhet av att producera designade kvalitetsmöbler. Hela sortimentet har en elegant och tidlös design kombinerat med moderna och nytänkande detaljer. Dansk design när den är som bäst med bland annat välkända Niels Koefoed som designer. Högsta kvalitet till rimliga priser tillverkade med stor hantverks skicklighet. Sortimentet består av stolar, bord, vitriner och skänkar.

Specifikationer

Leveranstid 8-12 vardagar
Varumärke Casø
Färg Ek, Vit
Material
Stoppning
Material Ek
Storlek Bredd x Djup x Höjd: 100 x 40 x 138 cm

Leverans

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating