icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Garden Design Megan Hängmatta - Grå/Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp till 31/1
Garden Design

Garden Design Megan Hängmatta - Grå/Svart


1 995 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Megan är en härlig hängmatta/ hammock som erbjuder dig en enorm komfort. Ramen är tillverkad i mattsvart metall som ger stabilitet. Tack vare det inkluderade myggnätet i svart färg kommer du kunna njuta av Megan även när kvällen börjar närma sig och myggen kommer fram. 

 

Detta är helt enkelt en optimal hängmatta för den som söker både komfort och design. Eftersom Megan passar lika bra i uterummet som på uteplatsen så kan du njuta av denna hängmatta året om, ifall möjligheten ges. 

 

Mått :Längd x bredd x Höjd: 260 x 160 x 210 cm

Varumärke Garden Design
Färg Grå, Svart
Material Metall

Garden Design

Garden Design har över 20 års erfarenhet av att tillverka möbler, både för inomhus- och utomhusbruk. Garden Designs möbler är i huvudsak tillverkade av högkvalitativt furu men företaget erbjuder även möbler i ek, metall och rostfritt stål. Möblerna erbjuder en optimal hållbarhet och kräver minimal skötsel, något som uppskattas av en stor majoritet av kunderna.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.