Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

piper sänggavel

Vacker sänggavel från Sleepo Collection. Böljande form med vågig topp som markerats med en dekorativ piping. Stilfull i sin enkelhet och som skapar ett intressant blickfång i rummet. 

Piper sänggavel - Skapa en elegant och bekväm sovplats

En sänggavel är en viktig del av sovrumsinredningen som inte bara ger en snygg finish utan också extra komfort när du sitter upp och läser eller tittar på TV i sängen. För den som letar efter en sänggavel som kombinerar stil och funktionalitet är Piper sänggavel ett utmärkt val.

Utseende och design

Piper sänggavel är känd för sin eleganta design och högkvalitativa utförande. Med sitt stilrena utseende passar den perfekt in i de flesta sovrum och kan enkelt anpassas efter din övriga inredning. Oavsett om du föredrar en enkel och minimalistisk stil eller en mer lyxig och exklusiv look, så kommer en Piper sänggavel att lyfta ditt sovrum till en helt ny nivå.

Komfort och funktion

Utöver sitt vackra utseende erbjuder Piper sänggavel också en extra dimension av komfort till din säng. Genom att placera en sänggavel bakom din säng får du en mjuk och bekväm yta att luta dig mot när du sitter upp och kopplar av. Det är inte bara praktiskt utan också skonsamt för din rygg och nacke.

Material och kvalitet

Piper sänggavel tillverkas av högkvalitativa material som är noggrant utvalda för att garantera både hållbarhet och stil. Oavsett om du föredrar mjukt tyg, elegant sammet eller slitstarkt läder, så finns det en Piper sänggavel som passar din smak och behov. Med fokus på detaljer och kvalitet kan du vara säker på att din sänggavel kommer att hålla i många år framöver.

Skapa ditt drömsovrum med en Piper sänggavel

Med en Piper sänggavel kan du enkelt skapa ditt drömsovrum där stil och komfort möts på bästa sätt. Oavsett om du föredrar en modern och minimalistisk inredning eller en mer klassisk och elegant stil, så kommer en Piper sänggavel att bli pricken över i:et i ditt sovrum. Ge dig själv den bästa möjliga sömnupplevelsen med en Piper sänggavel som ger dig både stil och komfort.

Letar du efter en sänggavel som kombinerar elegans, komfort och kvalitet? Då är Piper sänggavel det perfekta valet för dig. Skapa ditt drömsovrum idag och investera i en Piper sänggavel som kommer att följa dig under många sköna nätter framöver.

Frågor? Kontakta vår kundservice på telefon: +468208770 eller på E-Mail: info@sleepo.se

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;