Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Lola sänggavel

En av våra nyaste sänggavlar Lola har en våg-formad design och inramande piping som sträcker sig längs med gavelns sidor och topp. En stilfull look som ger ditt sovrum lite mer personlighet!

Lola sänggavel - Skapa en lyxig sömnupplevelse

Varför välja en Lola sänggavel?

En sänggavel är inte bara en praktisk möbel som förhindrar kuddar från att falla ner mellan sängen och väggen. Det är också en viktig designelement som kan lyfta hela sovrummets utseende. Med en Lola sänggavel kan du enkelt skapa en lyxig och elegant atmosfär i ditt sovrum.

Lola sänggavel - Design och kvalitet i fokus

Lola sänggavlar är kända för sin stilrena design och höga kvalitet. Tillverkade av noggrant utvalda material och med fokus på detaljer, är en Lola sänggavel ett perfekt val för den som vill investera i både komfort och stil.

Skapa din personliga stil med en Lola sänggavel

Med ett brett utbud av färger, material och mönster kan du enkelt hitta en Lola sänggavel som passar just din personliga stil. Oavsett om du föredrar en modern och minimalistisk design eller en mer romantisk och flärdfull look, finns det en Lola sänggavel som matchar dina önskemål.

Lola sänggavel - En investering i din sömnkomfort

Utöver att vara en stilfull detalj i ditt sovrum, kan en Lola sänggavel även förbättra din sömnkomfort. Genom att ge extra stöd till din rygg när du sitter upp i sängen för att läsa eller titta på TV, kan en sänggavel göra din tid i sängen både bekvämare och mer avslappnad.

Välj en Lola sänggavel och förvandla ditt sovrum till en fristad av komfort och stil. Skapa din drömmoas där du kan koppla av och återhämta dig från en hektisk dag.

Frågor? Kontakta vår kundservice på telefon: +468208770 eller på E-Mail: info@sleepo.se.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;