icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Investor Relations

 

Välkommen till Sleepo's investerarsidor. Här presenteras information som kan vara av intresse för Bolagets aktieägare, analytiker och andra intressenter.

 

Bolagsstyrning

Sleepo AB (publ)

Sleepo AB är ett publikt aktiebolag och bedriver verksamhet under denna associationsform, vilken regleras av aktiebolagslagen (2005:551). Bolaget registrerades hos Bolagsverket den 22 juni 2011 med organisationsnummer 556857-0146.

Bolaget ska som föremål för sin verksamhet bedriva försäljning, handel och e-handel med möbler, bädd, säng, textil och inredningsdetaljer samt därmed förenlig verksamhet.


Styrelsen

Sleepo AB (publ) styrelse består av 4 ledamöter, inklusive styrelseordföranden. Styrelsen består av följande personer:

  • Gunnar Lind (Styrelseordförande)
  • Simone Skoog
  • Fredrik Jung-Abbou
  • Philip Nickolsten

 

Gunnar Lind, f. 1958, Styrelseordförande

Gunnar har en lång erfarenhet från ledande befattningar inom näringslivet, däribland på Statoil, Arvid Nordquist och Cherry. Gunnar arbetar idag uteslutande med styrelseuppdrag, bl.a. inom Cherry-gruppen. Gunnar har studerat ekonomi vid Stockholms universitet och Högskolan i Sundsvall/Härnösand. Gunnar valdes in i Sleepos styrelse i samband med årsstämman i oktober 2015.

Antal aktier i Sleepo: 50 000 st.


Simone Skoog, f. 1974, Styrelseledamot

Simone har en mycket gedigen erfarenhet från arbete med digital marknadsföring. Hon är idag VD för GroupM Connect i Sverige. GroupM är ett världsledande mediabyrånätverk med över 190 000 anställda på global basis. Simone har tidigare haft ledande befattningar inom Amnet, Criteo och AOL. Simone har en kandidatexamen i beteendevetenskap från Örebro universitet och har studerat bl.a. HRM och marknadsföring vid Stockholms universitet och Högskolan i Gävle. Hon valdes in i Sleepos styrelse vid årsstämman i oktober 2015.

Antal aktier i Sleepo: 25 000 st.

 

Fredrik-Jung Abbou, f. 1977, Styrelseledamot

Fredrik är serieentreprenör med omfattande erfarenhet av internetrelaterade bolag. Sedan år 1999 har Fredrik varit med och grundat bolag som Stockpicker.se, Mypix.se (sålt till FotoQuick) och Lendo.se (sålt till Schibsted). Fredrik har en kandidatexamen inom ekonomi från European Business School i London. Fredrik är medgrundare och största aktieägare i Sleepo.

Antal aktier i Sleepo: 1 296 213 st.

 

Philip Nickolsten, f. 1979, Styrelseledamot

Philip har en kandidatexamen från European Business School i London. Hans tidigare arbetslivserfarenheter inkluderar påläggskalv inom Kinnevik samt Key Account Manager på Boss Media. Philip är VD och näst största aktieägare i Sleepo.

Antal aktier i Sleepo: 1 199 985 st.


Styrelsen nås via bolaget: Sleepo AB, Markvardsgatan 9, 113 53 Stockholm.

Spara